21 wrede waarheid over relaties

Liefde brengt niet altijd serene vreugde en geluk. Soms storen ze ons … onze ideale ideeën over haar. De coach, die paren adviseert met de meest verwarrende relaties, is er zeker van: we moeten allemaal wrede waarheden over relaties accepteren om ware liefde te ontmoeten.

Ik ben van nature een optimist en daarom zie ik er optimistisch uit in liefde, relaties en de enorme kansen die de wereld ons geeft, waardoor we de meest geschikte partner kunnen vinden.

Wanneer we echter met klanten gaan zitten en beginnen na te denken waarom er iets mis is gegaan, blijkt dat er obstakels langs dit pad zijn. De grillen van liefde en de inconstantie ervan, onze ideale ideeën erover en die wrede waarheden over de relaties die moeten worden geaccepteerd.

Als we alleen konden weten hoe we de code konden hacken en toegang kunnen krijgen tot een gezonde en gelukkige relatie, zouden we het lang geleden hebben gedaan. Maar keer op keer komen paren met de meest verwarrende relaties naar mij toe. Als ze helse kwelling ervaren, begrijpen ze dat hun liefde in sommige gevallen niet langer kan worden opgewekt. We voeren “Parsing Flights” Post -Fact.

Dus hier zijn 21 wrede waarheid over de relatie die we moeten accepteren om ware liefde te vinden.

een. Wacht niet tot je mag worden toegestaan. Laat uw partner vertrekken als het te veel pijn doet. Terug als liefde niet genoeg is. Handel als een darm het u vertelt. Wacht niet op de beste tijd die de beste tijd komt of de beste financiële situatie zal blijken. handel nu.

2. De volgende bus vertrekt na 5 minuten. Vertaling: als je eerlijk was met een partner, maar hij bleek verkeerd te zijn of je verkeerd te behandelen – stuur hem naar de hel en ga verder. Er is veel liefde en andere mensen die op je wachten op de planeet. Kijk anders naar deze wereld. Denk niet meer dat er iets altijd in hem ontbreekt! Denk beter na over hoeveel dingen er in overtollige zijn.

3. Niemand kan je gelukkig maken behalve jezelf – dit is een andere leugen. Natuurlijk kunnen mensen je gelukkig maken! Ze kunnen je zoveel inspiratie geven, zoveel kracht geven! Waarom zijn we bang om het toe te geven? Deze rol in de richting van zelf -sufficiëntie is niet nodig, je hebt een evenwicht nodig.

Ik stel niet voor om vampirisch afhankelijk te zijn, maar andere mensen kunnen echt vreugde brengen. Laat ze het gewoon doen

vier. Je kunt van iemand houden, zelfs als je nog niet van jezelf hebt gehouden. Het

zal moeilijker zijn en zal inspanningen van jullie beiden vereisen, maar je kunt het. Werk om liefde en vertrouwen in relaties te creëren en sluit niet van het leven.

5. Stop met het uitschelden van uw voormalige partner. Elke keer dat je hem weer ‘creëert’ met de hulp van je woorden, lijkt je zijn geest de kamer in te laten. Je nodigt deze persoon opnieuw uit voor je leven – net zoals ze hem uitnodigden toen ze zijn imago met zijn liefde creëerden. Je vult deze geest met je energie. Liefde en haat – twee kanten van één munt.

6. De Fransen zeggen dat In elke relatie is er “degene die kust” en “degene die wordt gekust”. Deze rollen kunnen van de ene partner naar de andere gaan, je kunt ze na verloop van tijd veranderen. Of in sommige relaties zul je ‘degenen die kussen’ en in andere – integendeel zijn. Maar onthoud: in een gezonde relatie, als je soms toegeven aan de verlangens van je partner, krijg je zelf meer.

7. Soms verlaten mensen ons leven alleen, zodat we eindelijk aandacht aan onszelf besteden. Dit wordt opmerkelijk vermeld in de bestseller Elizabeth Gilbert: “Maar ik hou van hem” – “Nou, hou van hem zo”. “Maar ik mis hem” – “Dus Miss. Stuur hem elke keer dat je aan hem denkt een beetje liefde. Je bent bang om de laatste stukken David te verlaten, want dan zul je echt alleen zijn.

Het probleem is dat u niet kunt begrijpen dat deze relaties een kort leven hebben gehad. Zijn doel was om je te schudden, uit een ongelukkig huwelijk te komen, je ego een beetje wond te krijgen, alles te laten zien dat je, al je obstakels en verslavingen, laat zien, en je dan in zo’n wanhoop te laten, zodat je moet veranderen, je leven moet transformeren, je leven transformeren. Zulke mensen komen zodat we eindelijk aandacht aan onszelf besteden “.

acht. Gedurende je hele leven heb je misschien verschillende grote liefdes en serieuze relaties.

9. Ik werkte met paren na verraad, met degenen die problemen hadden met geld, gebrek aan seks, slechte communicatieve vaardigheden en jaloezie. En al deze problemen werden uit de relatie gezogen, maar ze waren geen dealbreakers – “een beslissende voorwaarde voor het beëindigen van de transactie”. De meeste van deze problemen zouden kunnen werken. De moordenaar van de betrekkingen nr. 1, in mijn ervaring met counseling, is om degene te beledigen die u om hulp heeft gevraagd.

tien. Probeer niet met iemand te trouwen als je nog steeds verliefd bent op een ander.

elf. De meest aantrekkelijke voor ons zijn degenen die tegelijkertijd lijken op moeder en vader. Dit filter ligt diep in het onbewuste. Het enige dat we willen is om gelukkig te zijn. Maar het onbewuste wil dat we genezen van de wonden van die kinderen die ons ooit in een verbijstering hebben achtergelaten. En in het stadium waarin we een persoon kiezen – in het stadium van romantische liefde – gewoon onbewuste handelingen. En het kiest voor ons de partner die onze groei zal helpen, zal het mogelijk maken om te genezen. Soms kunnen dergelijke relaties erg pijnlijk zijn.

12. Vergeet niet dat dit goddelijke, verbazingwekkende, sprankelende als een komeet aan jou wordt gegeven. En alleen u bent bevoegd om te beslissen hoe u het kunt uitvoeren. Je bent vrij.

13. Soms is de enige betekenis die je ooit samen bleek te zijn, je mooie kind naar deze wereld brengen! Ik had zelf tien jaar van onze ex -husband nodig om aan mezelf, vergeving en actieve communicatie te werken om dit idee te bereiken.

veertien. Hij is aantrekkelijk, hij heeft een goede baan, geweldige ouders die van jou houden. Hij zal een geweldige vader worden. Maar hij is vaak depressief, verwijderd en begrijpt niet hoe geweldig hij is.

Ze is heel lief, sexy, begrijpt dat je persoonlijke ruimte en communicatie met vrienden nodig hebt. Ze brengt vreugde in je leven. Maar ze vraagt ​​je naar voormalige meisjes, spreekt vaak over verraders en klaagt liever dat ze geen vertrouwen heeft dan er iets aan te doen.

Het gebrek aan zelfvertrouwen in een van de partners zal ternauwgevend komen, Zelfs als ze een groot potentieel hebben.

vijftien. De partner maakt zich ook bang dat hij het uitmaakte – maar niet zo en misschien om andere redenen. Hoe kan het zijn? Je verdeelde alles samen, ging veel door, het doet hem ook pijn, zoals jij, omdat het zo is?

Flatteren niet degenen die weten hoe ze hun fouten kunnen herkennen. Vertrouw op degenen die handelen en verantwoordelijk zijn voor hun acties

Dit kan je eerste botsing zijn met een ernstige realiteit, maar Wat er met u is gebeurd, laat allebei verschillende herinneringen achter en garandeert niets.

16. Liefde en partnerschap kunnen verschillende vormen aannemen. Je kunt een geweldig leven leiden met degene in wie je eerst geen soulmate zag.

17. Sommige mensen kunnen veel verdragen in relaties, Omdat ze denken dat ze hun liefde en toewijding bewijzen. Maar in feite verdragen ze het, omdat ze te gebonden zijn aan een persoon, ze zijn bang om alleen te blijven of toegewijd aan het idee dat ze redders en helden zijn. Als jij het bent, heb ik een bericht voor je: liefde wordt anders gevoeld.

achttien. Hou van iemand, om niet verliefd te zijn – dat is het hele ding. Als je ware liefde wilt ontmoeten, moet je beslissen of je dat kunt.

19. Vlelaad niet degenen die weten hoe ze hun fouten moeten herkennen en vragen om vergeving. Niemand heeft een permanente parade van spijt nodig en de woorden “vergeef me”. Vertrouw op degenen die handelen en verantwoordelijk zijn voor hun acties.

twintig. Mijn grootmoeder zei: “”Breng 4 seizoenen door met een persoon en zeg dan dat je hem kent. En stel het gesprek over de bruiloft voor het jaar zeker uit “. Natuurlijk heb ik niet naar beide advies geluisterd. En – het spijt me, grootmoeder, je had gelijk!

21. De periode van eenzaamheid moet worden doorstaan. Dit is het beste cadeau voor jezelf als je medicijnen in de vorm van alcohol, internet of workaholisme laat. Dus je innerlijke stem zal duidelijker worden, geloof in jezelf – dieper en (tijdelijk!) De afwezigheid van een andere persoon in de buurt zal het mogelijk maken om te zien wat een sterk en geweldig persoon je eigenlijk bent!

© 版权声明
THE END
喜欢就支持一下吧
点赞9 分享
评论 抢沙发
头像
欢迎您留下宝贵的见解!
提交
头像

昵称

取消
昵称表情代码图片